Hullut Hattuset

Hullut Hattuset Facebookissa

Miihkali Jaatinen

(Kitara, laulu)

Miihkali

Tämä karvakas körrikkä valitsi orkesterin linjanmukaisen maanpuolustusasenteen. Nuorin lumipallotykistön pioneeri luottaa sorminopeuteen ja kainalotalkkiin. Vastuussa Hattus-biisien vaikeista soinnuista. Arvaamaton lavaesiintyjä.

Totuuksia Miihkalista:

Syntymäaika?
22.2.1983

Lempiruoka & -juoma?
Hiekkakakut, kaislabooli.

Lempiväri?
Taivaan pinkki.

Lempinimet:
Jaahkali, Kauhtana, Fast Boy.

Parhaat Hattus-keikat?

Muita muistoja bänditoimintaan liittyen?

Suosikki-Hattusbiisi(t)?
Nopein kappaleemme, sattumalta myös itse säveltämäni Vihannestohtori, johon ystäväni Ville on sanaillut osuvasti nykyään niin paljolti laiminlyödystä vihannesten terveydenhuollosta. Tämä jos joku on meidän bändillä kantaaottavuutta.

Mottosi/elämänohjeesi?
"I have the power" (suomeksi "minä olen vahvin" tai "minulla on taikavoimaa") vois olla miun motto ja elämänohje ois "Hiljaa hyvä tulee...". "Tuleeko huono äänekkäästi mölisten?", on sitten toinen kysymys ja lienee sanomattakin selvää kumpaan kastiin hattusveljeskuntamme kuuluu...

Jos olisit eläin, niin mikä olisit?
Leo.

Suosikkikirjat?
No joo...kyllä mie tarkemmin miettittyäni luenkin kirjoja. Tykkäsin Herman Hessen "Narkissos ja kultasuu"-teoksesta ja Anthony de Mellon "Havahtuminen" tekee lukijastaan paremman ihmisen (six kai miekin oon näin hyvä ;) ). Kitaristeille ja myös muusikoille suosittelen Philip Toshio Sudon "Zenkitara"-kirjaa. Toinen alan merkkiteos on Mick Goodrickin "Advancing guitarist", mutta senhän jo varmaan tiesitkin...

Suosikkilevyt?
Bluegrassia on tullut kuunneltua mm. Flatt&Scruggs, Jim Mills ja Fade To Bluegrass eli banjomiesten Metallica-tribuutti ovat pyörineet levylautasella. Junnu Vainion tuotantoa myös ja Brad Paisleyta. Vanhemmat Iron Maidenit Number Of the Beast ja Powerslave on aika tiukkoja.

< Takaisin yhtye-sivulle