Hullut Hattuset

Hullut Hattuset Facebookissa

Hullujen Hattusten vieraskirja

Viestisi:
Nimesi:
 
« 1, 2, 3, . . . . . . . . . . . 15 , 16, 17, 18, 19 »

Ei oo tottakaan. Tämänkin tytön naamataulu paistaa lähes jokaisessa Lasten Pop-kadun keikkakuvassa. Hmm. Kuinkahan vanha minä oikein olinkaan?

Levy on muuten hirmuisen hyvä. Poksutuhnu vain kuulostaa... erilaiselta. Mutta muuten <33333333333

Shiara17. Syyskuuta 22:14

Kuvien kyselijöille tiedoksi: Pop-kadun kotisivuille on vihdoin päivitetty tämän kesän kuvat. Hattusista löytyy edustavia otoksia niin torstain Lasten Pop-kadun keikalta, kuin perjantaiselta Pop-katu -klubilta. Klikkaa tästä, niin pääset ihailemaan kuvia.

Foto Hattunen16. Syyskuuta 15:31

Suuret kiitokset mainiosta keikasta ja eritoten mainiosta keikka-avusta! Just tsekkasin eilisen pläjäksen videolta ja huhhuh: vähintään yhtä hauskalta näytti ku miltä tuntu! Syvä kumarrus vielä leksalle soittimiensa lainaamisesta. Ei muuta ku lippua ylös ja pitäkää se siellä.

une outta Monica's15. Syyskuuta 23:37

No voihan visti. Miun sävelkorva taitaa alkaa pettämään jo näin nuorella iällä. Ehkä se oli se lavankorkeus, pakko olla. Heh.

Eriparimies ois muuten ihan loistava kuorobiisi. Pitääkin mainita asiasta musiikinopettajallemme. Vinhaa.

Tiia15. Syyskuuta 21:19

Kiitos kiitos. Kuvia on kyllä taas jossain vaiheessa tulossa koristamaan päiväkirjaa. Kivaa oli meilläkin eilen. Huomenaamulla on taas edessä päiväkotikeikkoja, ja sekin on huippua.

Eriparimiehen soitimme kyllä samasta sävellajista kuin aiemminkin (D-molli). Jos se kuulosti liian korkealta, niin se johtui varmaan siitä superkorkeasta lavasta;)

Monica's Lipsien kanssa oli kyllä kiva soittaa. Bändi on hyvä ja Vista Cruiser on ässäbiisi. Tatun kaatamisesta en kyllä suostu ottamaan syytä niskoilleni, T-Bone Kaihualla vain on tavallista huonompi tasapaino.

Pitäkää huolta toisistanne, ja niin kuin Leo jo pyysikin, laittakaa kommentteja levystä!

Ville15. Syyskuuta 20:28

Loistavata!!! Jälleen kerran. Wohoota.
Mutta soititte Eriparimiehen korkeemmalta ku yleensä. Tosin ei se kyllä laulua haitannu. Tai no melkein haittas. Mutta ei kuitenkaan. Joo-o.
Nyt kun laulujen sanat on jo aika suht hyvin hallussa, pitää opetella enää Poksari-tanssi. Jeaaaaa.
Vinhaa!!

Tiia15. Syyskuuta 20:10

Yksi sana:

M A H T E L I A S T A.

Ihan vain näin faktatietona; mie en ole koskaan laulanut niin kovaa kun mie lauloin muutama tunti sitten. Tai no mie huusin ja lauloin yhtäaikaisesti jotakin, joka yritti muistuttaa "hän on eriparimies":tä.


Moonikoiden kanssa vetäminen oli hupaisaa. Ville, sinä KAADOIT Tatun. Kikatin vedet silmissä. Hei kiitos. Kiitsa kiitsa kiitsa.

Erittäin paljon eriparipusuja ja -haleja. <3 You make my day.

Shiara+leppäkerttusateenvarjo+kipeät naurulihakset (?)+naamalle jämähtänyt irvistys, jota hymyksikin kutsutaan+eriparipusut <314. Syyskuuta 22:03

Onkohan joskus tulossa uusia kuvia?

Ion13. Syyskuuta 19:25

Kiitos ihan hyvää kuuluu tännekin.Huomenna on lehtiä ilosaaressa tapahtuma,jota innolla odottelen.Nuo suuret keikat kuten torin lavalla on omasta näkökulmasta aina hankalia kun ei tahdo kuulua,mutta hyvä jos tykkäät.Pistäkää levystä kommentteja hyviä/huonoja,mitä vaan.Hattulammella nähdään...T:Kiven kylmä Tero Auvinen

Leo Sebastian13. Syyskuuta 10:43

Moikka!
Mitä kuuluu?
Mulle kuuluu hyvää!
Te olitte ihan H U I P P U J A siellä Joensuun torilla!
Paras biisi oli ehkä eripari mies!
Onnea ja menestystä !

Teidän ihailia 5. Syyskuuta 09:13

Joo miekin olin kyllä aika pitkälti Miihkalin äitin opissa, mutta toki tunnen äitini kaverit, kuin äitini taskut. Joo oli kyllä hieno leiri silloin aikanaan. Muistelen vielä lämmöllä Osiriksen kuolontanssi -kappalettamme, joka räjäytti toriyleisön tajunnan. Onnea ja menestystä ja tööttipööttiä myös teille ja kertokaa terveisiä Anulle

Miihkali3. Syyskuuta 18:14

Muistan hyvin leirimme lahjakkaat oppilaat, ja epäilen että (toisinaan huonomuistinen) soittajatoverinikin muistaa. Anu ei tosin ollut ainakaan minun äidinkielen openi, vaan olin koko lukioajan Miihkalin äidin opetuksessa.

Kiitos onnentoivotuksista, voikaa hyvin ja pitäkää musiikkileirimme henkeä yllä!

Ville3. Syyskuuta 12:44

moi!

Miihkali ja Ville, muistatteko meidät?
Me ollaan Sieltä musiikkileirltä Saara ja Eero,
ja äitimme Anu Haapalainen on ollut teijän ope.(kai!?)
Tööt, ja pöö, ja onnea ja menestystä!

Saaruliini ja Euroliini2. Syyskuuta 19:25

Haluan kiittää Sir. Lexaa nimikirjoituksesta. Keikka oli todellakin mahtava. Hatut hienoja. Soitellaan;)

Pyrmaster1. Syyskuuta 11:47

Herra ei laita v ä l i l y ö n t i ä pilkun jälkeen (minä sen sijaan kirjaimienkin väliin, mutta vain joskus).

Btw, perjantainen keikkanne oli mahtava. Se klo. 16.00 kävelykadulla ollut. Ja kiitos Leolle nimikirjoituksesta :)

QR(Bx2)@31. Elokuuta 20:05

Kiitos kaikille perjantain keikoilla mukana olleille,mukavasti tuntui uppoavan musiikki niin kuulijoihin kuin soittajiinkin.Tällä vauhdilla levypainoskin loppuu pian,ja sekös meitä hymyilyttää.Suomen kärkiyhtyeet tällä hetkellä:Hattuset,HIM ja Steel Hexagon.Kolme kovaa Hoota.

Sick Boy S.E Bastator31. Elokuuta 12:47

Kiitokset perjantain keikasta!

Mini31. Elokuuta 11:03

Hei keikka oli hieno ja hatut oli hienoja. Kiits. Vaikkei toinen keikka alkanutkaan "silä punaisella minuutilla" (se poika pelotti minua joissakin tapauksissa), niin hyvä keikka oli silti. Juoksin koulusta suoraan kuuntelemaan Hattusia, sen takia kannatti uhmata opettajaa ja ruikuttaa poispääsyä tunnilta.

Shiara28. Elokuuta 22:47

Jeaaah! Nyt on torstai ja miulla on jo teiän levy. Ja ihana levy onkin. Saa pitkäksi ajaksi paikkansa stereoissa. Loistavaa. Ja hienot uudet sivut. Wohoo.

Tiia26. Elokuuta 19:53

Eikös Hatuilla ole kaksi keikkaa? Sellaista informaatiota minä ainakin olen saanut.

Oon muuten ihan himmuhianot sivut teillä. Minä olen Hattus-horoskoopiltani eriparimies. Mikä sattuma, se on nimittäin myös most-loved-one-kappale. Rokkiwokki <3

Ps. Jos teidän kumpikaan/mikään/joku keikkanne sattuu alkamaan akuutisti around kolmelta huomenna, viivytelkää että minäkin ehdin. Ihan vain näin tiedoksi.

Shiara26. Elokuuta 17:14

Hups. Olipa hyvä että otit asian esille. Kävelykadun keikka alkaa siis oikeasti neljältä (klo 16:00), ei viideltä kuten etusivulla virheellisesti kerrottiin. Värityskilpailun ohjeissa on näköjään sama virhe, mutta älkää uskoko sitä. Muutenkin Hattusten puheisiin kannattaa suhtautua pienellä varauksella.

Netti Hattunen25. Elokuuta 12:03

Kävelykadun keikka on kai kello 16. Luulisin niin. Tullaan isolla porukalla katsomaan :D Hehee. Lexa rulaa.

Pyrmaster25. Elokuuta 11:58

Apua!

Onko se kävelykadun keikka klo 16 vai 17? Molemmanlaista tietoa löytyy näiltä sivuilta. Oikea aika olisi elintärkeä näin työssäkäyvälle.

Sanna 25. Elokuuta 09:07

Jeejee huippu orkesteri!

Pyrmaster24. Elokuuta 21:06

Kolme? Epistä. Miula on koulua niin en pääse tuolle perjantain torilavalle. Karttuset oli muuten aika loistava valkosipulikesteillä.

Tiia 22. Elokuuta 21:24

Himmuhieno kansikuva teidän levyssä. Uu. Ainakin kolme Hattuskeikkaa lähioaikoina tiedossa minne pääsen. Jeijjeijjea. Kiitos ihanuudestanne.

Shiara 22. Elokuuta 12:18

kuuntelen eriparimiestä ja sain mahtavansuperhyperhyvänolon nyt. Aion muuten voittaa sen teidän arvonnan, väritin hienoakin hienomman kuvan teistä ja ajattelin suuttua hieman, jos en voita. Kiitos teistä, kun ootte niin ihania!!!

kaisu 22. Elokuuta 11:43

Levyä saa sekä keikoilta, että kaupasta. Hinta pyörinee paikasta riippuen 7-8 euron välillä. Levyä voi myös tilata levy-yhtiön kotisivuilta, http://www.pilfink.com. Lisää infoa tulossa. Pojat ovat tällä hetkellä kotiarestissa.

Äiti Hattunen20. Elokuuta 15:57

Paljon se teijän levy aikoo maksaa ja mistä sitä sitten saa?

mona monroe20. Elokuuta 15:27

Vitsi kun tulee kovia julkaisuja heti alkusyksystä!
HMP-sinkku, The Carnival III -ep, Hattus-levy ja syyskuussa uusi Clifters!

Herra Heikki, 22v.19. Elokuuta 12:43

« 1, 2, 3, . . . . . . . . . . . 15 , 16, 17, 18, 19 »